×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen van Koningsbrugge tijdelijk terug in Nederland

22.02.2016 -

Jeroen van Koningsbrugge heeft zijn sabbatical in de Verenigde Staten tijdelijk onderbroken om in Nederland een aantal opnames bij te wonen. Maandagavond keert Jeroen terug in het RTL 4-programma Beste kijkers, waar hij samen met Beau van Erven Dorens het captainsduo vormt. Ook staan er opnames voor Draadstaal op de planning en de laatste concerten van Symphonica in Rosso met Marco Borsato.


In RTL Boulevard vertelde Jeroen over een relaxt verblijf voor zijn gezin onder de Californische zon. ''Alles is positief'', aldus Jeroen, die veel vrije tijd met de kinderen doorbrengt in het zwembad en geniet van het aanhoudende mooie weer. ''Het went heel snel, lekker niets doen, hoewel de kinderen gaan gewoon naar school. 's Ochtends vroeg staan we al boterhammen te smeren en om 13.00 uur haal ik mijn dochter van school." Niemand van het gezin heeft heimwee.

Audities in Hollywood zijn niet aan de acteur besteed. ''Ik heb al zoveel werk in Nederland. Ik voel er weinig voor dat ik 's middags mijn gezin moet verlaten om een aantal audities te doen met voor mij onbekende acteurs en een regisseur die ik nog nooit gesproken heb, die roept dat ze met een amazing project bezig zijn. Ik ga liever met de kinderen in het zwembad springen."

Van Koningsbrugge maakt in Nederland het seizoen van Beste kijkers af, afgelopen vier weken werd hij vervangen in het programma waarin opvallende tv-fragmenten worden besproken. Daarna keert hij terug naar de Verenigde Staten om tot eind juli verder te genieten van zijn verlof.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties