×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry en Noortje stralen op rode loper

22.02.2016 -

Barry Atsma en Noortje Herlaar zijn maandag voor het eerst samen over de rode loper gegaan. De film Knielen op een bed violen, waarin ze een hoofdrol vertolken, ging in première in Amsterdam.


“Het is heel leuk om samen te doen”, zei Barry tegen De Telegraaf over de eerste rode loper met zijn vriendin. “We zijn gelukkig.” Noortje vertelde dat ze ‘eigenlijk heel rustig’ voor de verzamelde pers stond. “Het voelt heel goed, heel fijn en heel veilig.”

Barry en Noortje vielen tijdens de opnamen van Knielen op een bed violen voor elkaar. Vorige week vertelde de actrice in De wereld draait door dat het lang duurde voor de vonk echt oversloeg. “Het was op de allerlaatste dag.”

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties