×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zó verliefd is Rafael!

De eerste verliefde foto's in Weekend

23.02.2016 -

Na maanden onduidelijkheid over het liefdesleven van Rafael van der Vaart kan Weekend deze week eindelijk onthullen hoe het écht zit. Terwijl heel Nederland nog denkt dat hij met Christie Bokma is, is de voetballer in het Spaanse Sevilla al enige tijd tot over zijn oren verliefd op de blonde Estavana Polman.


Estavana is geen onbekende in de sportwereld, zij is professioneel handbalster en komt uit voor het Nederlands team. De blondine woont op dit moment in Denemarken.

Afgelopen week vloog de nieuwe vrouw in het leven van Rafael naar Sevilla voor een romantisch liefdesweekend samen met de topvoetballer. Is dit de vrouw die Rafael Sylvie en Sabia doet vergeten? Alleen in de Weekend deze week alle foto’s en het complete verhaal.

 

Foto: ANP

Reacties