×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

David Bowie veranderde leven Lady Gaga

22.02.2016 -

Dankzij David Bowie is Lady Gaga uitgegroeid tot wie ze is. Zijn muziek en uiterlijk maakten een onuitwisbare indruk op haar.


Zo vertelt de zangeres in een interview met NPR. "Het moment dat ik de albumhoes van Aladdin Sane voor het eerst zag, ik was 19 jaar oud, veranderde voor altijd mijn kijk op het leven. Het was een beeld dat mijn leven veranderde", aldus Gaga. Toen ze eenmaal de eerste klanken van het album hoorde, was dat het begin van haar artistieke zelf, zo kijkt ze terug. "Ik begon mij meer expressief te kleden. Ik ging naar de bibliotheek en bladerde daar door kunstboeken."

Haar ode aan Bowie tijdens de uitreiking van de Grammy's vorige week was nog lang niet haar hele tribute aan de vorige maand overleden zanger. "Ik bedoel, ik heb het gevoel dat mijn hele carrière een ode aan David Bowie is. Dat is nog niet afgelopen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties