×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gezondheid Martine Bijl steeds beter

Presentatrice bezoekt musical Beauty And The Beast

21.02.2016 -

Het gaat steeds beter met de gezondheid van Martine Bijl. Zaterdag bezocht de presentatrice, die herstellende is van een hersenbloeding, op eigen verzoek een voorstelling van de musical Beauty And The Beast.


Zo laat een woordvoerder van Stage Entertainment weten. Bijl, die voor de Nederlandse vertaling van de musical tekende, moest de première in december missen maar wilde nu alsnog graag een van de voorstellingen bijwonen. Haar man Berend Boudewijn vergezelde haar. Na afloop ontmoette ze de cast op het toneel.

De 67-jarige presentatrice werd half september getroffen door een bloeding in de hersenen. Inmiddels heeft ze het revalidatiecentrum verlaten en volgt ze drie dagen per week therapieën en trainingen voor verder herstel.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties