×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams naar de rechtbank

20.02.2016 -

Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field moeten op 19 augustus in de rechtbank van Los Angeles verschijnen. Een oud-werknemer beweert dat hij slachtoffer is van seksuele intimidatie en een poging van de voormalige Take That-zanger om dat juridisch te weerleggen is mislukt.


Dat weet The Sun. De zaak is aangespannen door hun voormalige persoonlijk assistent Gilles de Bonfilhs. Hij beschuldigt de actrice van ongewenste intimiteiten en neemt het Robbie kwalijk dat hij daar geen stokje voor stak.

Het stel, dat nu vijf jaar getrouwd is, betwist het verhaal van Gilles. De twee hebben geprobeerd aan te tonen dat de zaak geen behandeling waard is, maar een rechter was het hier niet meer eens. Die besloot een datum te prikken in augustus om de zaak inhoudelijk te behandelen. Robbie en Ayda worden opgeroepen te verschijnen.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties