×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jermaine Jackson boos op Donald Trump

20.02.2016 -

Jermaine Jackson heeft in een tweet uitgehaald naar Donald Trump, die op CNN zei dat wijlen Michael Jackson zijn zelfvertrouwen was verloren als gevolg van heel slechte plastische chirurgie. De Amerikaanse presidentskandidaat was bevriend met de King of Pop, de broer van Jermaine.


''Vrienden, schenk geen aandacht aan triviale theorieën over Michaels gebrek aan zelfvertrouwen'', reageerde Jermaine op Twittter. ''Trump is een dwaas en moet inbinden. Michaels zelfvertrouwen werd beïnvloed door de druk, onrechtvaardigheid en het sarcasme van buitenaf. Het maakt je niet cool als je Michaels naam gaat noemen en het levert je geen stemmen op. Zeker niet als je bij namedropping foutieve gegevens gebruikt."

Trump sprak over Michael Jackson tegenover CNN-presentator Anderson Cooper. ''Slechts weinig mensen kenden Michael Jackson. Maar hij was ongelooflijk getalenteerd. Hij verloor zijn zelfvertrouwen door, eerlijk gezegd, slechte plastische chirurgie", zei de Republikeinse presidentskandidaat.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties