×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boek Sofie van den Enks 'derde kind'

18.02.2016 -

Sofie van den Enk twijfelde lang of ze een boek over borstvoeding moest schrijven. “Het leek me zo truttig. Maar hier is het dan, mijn derde kind.”


Dat zei de presentatrice donderdag in RTL Boulevard. Sofie schreef De melkfabriek: waarom borstvoeding te gek is (en je je niet schuldig hoeft te voelen als het niet lukt). “Het was broodnodig”, vond de presentatrice. “Het is niet voor iedereen weggelegd. Ik vind het belangrijk dat het gezegd wordt dat je er als vrouw geen schuldcomplex aan over moet houden.”

Zelf vond Sofie, die twee kinderen heeft, het ‘heel grappig’ om borstvoeding te geven. “Je borsten zitten daar een beetje voor de sier en ineens komt er melk uit. Ik vond het heel grappig om mee te maken.”

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties