×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Willeke Alberti krijgt nieuwe Gouden Harp na inbraak

18.02.2016 -

Willeke Alberti heeft van auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra een nieuwe Gouden Harp gekregen. De oeuvreprijs uit 1981 werd afgelopen week, samen met andere persoonlijke eigendommen, uit haar huis gestolen.


Tijdens de uitzending van Gijs 2.0 op NPO Radio 2 werd Willeke Alberti verrast. De zangeres werd afgelopen zondagnacht slachtoffer van een inbraak waarbij onder andere de oeuvreprijs gestolen is. Auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra gaf Willeke een nieuwe Gouden Harp. 'Wat ontzettend lief. Dit ontroert mij heel erg', reageert Willeke.

Daarnaast heeft ze van omroepblad Televizier de garantie gekregen dat ze ook een nieuwe Televizier-ring krijgt, mocht de oorspronkelijke ring niet binnen enkele maanden gevonden zijn. Willeke won de ring in 1971 voor haar rol in de serie De Kleine Waarheid.

 

 

 

Foto: BuzzE

Reacties