×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

’Estelle diep in de schulden’

17.02.2016 -

De tijd van eindeloos shoppen in de peperdure PC Hooftstraat in Amsterdam was al een tijdje voorbij, maar Estelle Cruijff zal nu écht op de kleintjes moeten gaan letten. Ruud Gullit en zijn ex-vrouw hebben geschikt in de langslepende alimentatiezaak en Estelle zal het met fors minder moeten gaan doen dan de 21.000 euro waarop zij gehoopt had. Ook zou Estelle bij vrienden schulden hebben.


Een flinke domper voor Estelle Cruijff. De voormalige voetbalvrouw kan fluiten naar de door haar geëiste 21.000 euro per maand, nu zij heeft geschikt in de langslepende alimentatiezaak tegen haar ex-man Ruud Gullit. Estelle zal nu van zo'n 17.000 euro per maand minder moeten zien rond te komen.

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het deze week in Weekend!

Foto: Reni van Maren

Reacties