×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pip Pellens stopt met GTST

16.02.2016 -

Pip Pellens verlaat Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice heeft in RTL Boulevard laten weten dat ze het te druk heeft met andere werkzaamheden. Hoe het met haar personage in de serie, Wiet van Houten, afloopt, is nog onduidelijk. Fans mogen via de GTST-app meebepalen over het lot van Wiet.


"Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, maar ik wil gewoon andere dingen. Ik vind heel veel leuk, alleen je zit vast aan een bepaald schema en soms moet je daar gewoon uitstappen", aldus Pip. Wat ze precies gaat doen, laat ze in het midden. Wel zegt ze haar handen vol te hebben aan de dansshow Battle on the Dancefloor van RTL 5.

Het vertrek van Pip zal voor veel GTST-fans hard aankomen, ze hebben nog amper de tijd gehad om over het vertrek van Ferry Doedens heen te komen. Pip maakte in 2010 haar debuut in 's lands populairste soap.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties