×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon David Bowie niet enthousiast over Lady Gaga's ode

16.02.2016 -

Lady Gaga oogstte maandagnacht tijdens de uitreiking van de Grammy's veel lof met haar ode aan de vorige maand overleden David Bowie, maar niet iedereen was enthousiast. Bowie's zoon Duncan Jones vond het optreden iets te veel van het goede


Jones plaatste op Twitter de definitie van het Engelse woord gaga en lijkt daarmee te hinten dat hij het optreden van Gaga een beetje over de top vond. "Overenthousiast of irrationeel, als resultaat van adoratie of overmatig enthousiasme", twitterde Jones cryptisch. "Verdomme. Welk woord is dat ook alweer?", voegde hij er aan toe.

Gaga bracht tijdens de Grammy's een uitgebreide medley van hits van Bowie. De zangeres verscheen daarbij in de stijl van Ziggy Stardust.

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties