×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Woninginbraak bij Willeke Alberti

15.02.2016 -

Willeke Alberti is het slachtoffer van een brutale woninginbraak, terwijl ze gewoon thuis was. Zondagavond laat ontdekte ze dat inbrekers veel waardevolle spullen uit haar huis hebben ontvreemd.


Dat vertelt ze aan Shownieuws. "Het allereerste wat ik zag, was dat mijn Rolex weg was... Ja en toen de portemonnees, want ik heb er heel veel; alle centjes waren er uit. Het mooiste cadeautje dat ik ooit van mijn vader heb gekregen, een klokje, dat ze dat gewoon meenemen, dat vind ik het allerergst..."

De gedachte dat de inbreker bij haar thuis aan het werk was terwijl zij in de woonkamer televisie zat te kijken, maakt de zangeres bang. "Toen raakte ik echt wel even in paniek. Op zo'n moment ben ik toch wel heel blij dat er 112 bestaat. En dat de politie echt binnen een paar minuten hier was. Ik heb de hele nacht niet geslapen, gelukkig heb twee goede vriendinnen en die heb ik gebeld en zij kwamen ook meteen."

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties