×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Patty wil wel vast in Thuis Op Zondag

15.02.2016 -

Patty Brard voelt wel wat voor een vaste plek in Thuis Op Zondag. De presentatrice nam zondag als gastpresentatrice de plek van Dirk Zeelenberg in en dat is wat haar betreft voor herhaling vatbaar.


“Ik zou eigenlijk na gisteren niets liever willen”, bekende Patty maandag op 100% NL in de ochtendshow Goeiemorgen Lex. “We gaan gewoon vandaag eventjes kijken wat ze ervan zeggen, maar een steeds wisselend presentatieduo bij dit programma lijkt me geen goed idee. Je moet gewoon een afspraak met de kijker op zondag gaan creëren.”
Dirk maakte vorige week bekend per direct te stoppen met de presentatie van het SBS6-programma omdat ‘in de praktijk bleek dat het programma niet bij hem past’. Wat hij nu bij de zender gaat doen, is volgens Patty nog niet duidelijk. “Hij heeft nog anderhalf jaar een contract, een rol in een leuke SBS-serie zou leuk zijn!”
Voorlopig nemen naast Kim-Lian van der Meij gastpresentatoren plaats in Thuis Op Zondag. Gerard Joling, die voor SBS verschillende programma’s met Kim-Lian presenteerde, zei zondag in Carlo’s TV Café dat hij niet van plan is Dirk te vervangen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren en Instagram Patty Brard

Reacties