×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul van Gorcum woedend op Bassie en Adriaan

15.02.2016 -

Paul van Gorcum mag dan jaren samen met Bas en Aad van Toor hebben gespeeld in de serie Bassie en Adriaan, de drie zijn absoluut geen vrienden. De nu 81-jarige Baron vertelt nog duizenden euro’s te moeten krijgen van de twee broers.


Volgens Paul moet hij zeker nog twee ton krijgen, terwijl Bas en Aad hem niet meer dan een paar 100 euro willen betalen.

De nu 81-jarige Paul, die de rol van de Baron speelde, stond al eerder tegenover Bassie en Adriaan in de rechtbank en kreeg toen gelijk van de rechter. Die stelde echter dat het drietaal zelf moesten beslissen hoeveel Paul nog moet ontvangen. Bas en Aad willen Paul een paar honderd euro betalen. "Dat was een kulvoorstel!", vertelde Paul woedend aan Shownieuws. "Ik heb hier twaalf jaar keihard voor gewerkt. Je kunt over mij heen lopen, maar niet heen-en-weer! Ik ben beledigd en gekwetst."

Volgens Aad is dat complete onzin. "Het gaat alleen maar over een paar DVD's waar hij vijf minuten in te zien is!"

Foto: Reni van Maren

Reacties