×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bram van der Vlugt nog druk in de weer

13.02.2016 -

Bram van der Vlugt is nog lang niet van plan om rustig achter de geraniums te gaan zitten. De 81-jarige acteur is nog altijd volop aan het acteren en heeft zelfs tot volgend jaar zijn agenda al volstaan.


“Ik besef dat we het dan over najaar 2017 hebben. Ja, dan ben ik 83. Maar ik voel me niet oud”, aldus Van der Vlugt, die zich ervan bewust is dat hij aan het laatste gedeelte van zijn leven is begonnen. Alles wat hij doet, doet hij daarom met zorg. “Ik houd mezelf in de gaten. Ik doe één groot ding per dag. En ik doe dingen niet gelijk, maar na elkaar. Heel overzichtelijk.”

Van der Vlugt blijft bovendien op de been door met jonge mensen te werken. “Doordat zij over nieuwe dingen praten, voorkomen ze dat ik in de bejaardencocon terecht kom”, zegt hij. “Dat je je alleen maar druk maakt over hoe het vroeger was, de kleinkinderen en het volgende doktersbezoek. Jonge mensen hebben een andere energie.”

Bron: © 2016 ANP E.A., ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN

Reacties