×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ooit komen Irene en Carlo weer samen

13.02.2016 -

Carlo Boszhard en Irene Moors blijven ook in de toekomst met elkaar samenwerken. Het vertrek van Irene naar SBS, zorgt er niet voor dat het tv-duo nu voorgoed uit elkaar is, verzekert de presentatrice.


“Ik wil de hype rondom ons afscheid niet om zeep helpen, maar we moeten niet te dramatisch doen. Dit is geen scheiding", aldus Irene in De Telegraaf. "Ik zie het zo: we doen nu beiden even wat anders."

Irene is vrij om mee te doen aan een eventuele nieuwe reeks van De TV-Kantine. Maar samen een show presenteren, zit er nu even niet meer in. “Maar ook dat gaat ooit weer gebeuren, daarvan ben ik overtuigd. Wij blijven echt wel samen.”

Carlo en Irene zijn zondag voorlopig voor het laatst samen te zien bij RTL. Irene schuift dan aan als co-host in Carlo’s TV Café.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties