Marly van der Velden hoopt dat Playboy nooit stopt met naaktfoto’s

Marly van der Velden hoopt dat de Nederlandse Playboy nooit stopt met het publiceren van naaktfoto's. Dat zegt de GTST-actrice naar aanleiding van de eerste Amerikaanse Playboy zonder naaktmodellen. Marly stond in 2013 zelf als naaktmodel in de Playboy.

Marly van der Velden, die in 2013 zelf als naaktmodel in de Playboy stond, hoopt dat de Nederlandse versie van het blad nooit stopt met het publiceren van naaktfoto's. Zo liet ze weten tegenover RTL Boulevard naar aanleiding van de eerste Amerikaanse Playboy zonder naaktmodellen. 'Amerika is altijd al een dingetje geweest met bloot. Wij Nederlanders zijn er anders in, gelukkig', aldus Marly.

De Amerikaanse versie van het blad maakte in oktober vorig jaar bekend dat ze gingen stoppen met naaktfoto's. De playmates zullen alleen met kleding aan te zien blijven in het blad. De Nederlandse Playboy is niet van plan te stoppen met het publiceren van naaktfoto's. 'Ik heb niet het gevoel dat we daar mee in gaan. Zelfs in modebladen zie je al borsten', vertelt Marly.