×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dirk Zeelenberg stopt met Thuis Op Zondag

12.02.2016 -

Dirk Zeelenberg stopt per direct met de presentatie van het lifestyleprogramma Thuis Op Zondag, dat hij wekelijks met Kim-Lian van der Meij presenteert op SBS6. “De reden is dat in de praktijk blijkt dat het programma niet bij me past, waardoor ik het gevoel kom dat ik niet goed tot mijn recht kom. Mensen die me beter kennen weten dat ik altijd mijn passie wil volgen. Het leven is echt te kort en ik wil er dan ook vol overgave voor kunnen gaan", vertelde hij.


Dirk presenteerde Thuis Op Zondag sinds de start van het tv-seizoen op 20 september. De Divorce-acteur maakte er zijn presentatiedebuut mee. Programmadirecteur Peter Lubbers: ''Ik vind het zeker jammer. Tegelijkertijd vind ik het ontzettend knap dat iemand eerlijk naar zichzelf is en daarin zijn eigen gevoel volgt."

Kim-Lian van der Meij noemt het heel jammer dat ze haar medepresentator naast zich moet missen. ''Maar het is een besluit waar Dirk volgens mij goed over heeft nadacht, anders kom je niet tot dit besluit. Ik kan niet anders dan het accepteren en respecteren.," vertelde ze in Shownieuws.

Thuis Op Zondag heeft nog tien zondagen te gaan. Dirk wordt de komende tijd vervangen door enkele SBS-collega's, onder wie Patty Brard die zondag het spits afbijt. Ze zei donderdag gebeld te zijn met het verzoek in te vallen. Zeelenberg heeft een contract van twee jaar bij SBS6. Volgens Brard ligt het in de lijn der verwachting dat de zender iets nieuws voor Dirk gaat zoeken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties