×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mark van Eeuwen kan z’n mond niet houden

11.02.2016 -

Mark van Eeuwen heeft onthuld welk nummer hij gaat zingen in het muzikale spektakel The Passion van de EO en de KRO. ''Het is Nederlandstalig, een nummer van Stef Bos'', was de eerste hint.


Mark verklapte het nieuws donderdagochtend in het 100% NL-radioprogramma Goeiemorgen Lex. De acteur die in de huid kruipt van Petrus, wilde het daar eigenlijk bij laten, maar uiteindelijk maakte de voormalig GTST-acteur bekend dat het gaat om De Dag Zal Komen. ''Ik ben ook echt fan van Stef maar ik zal je vertellen, ik kende het nummer helemaal niet'', bekende Van Eeuwen.
The Passion wordt opgevoerd op Witte Donderdag 24 maart in Amersfoort. Aan de hand van bekende Nederlandstalige popnummers wordt het paasverhaal verteld over de laatste uren in het leven van Jezus.

Stef Bos

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties