×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Martine revalideert nog

‘Het gaat steeds beter’

11.02.2016 -

Het gaat gestaag beter met de gezondheid van Martine Bijl. Dat vertelt haar man Berend Boudewijn.


Woensdag werd bekend dat Martine in een aantal afleveringen van Sesamstraat te zien zal zijn. Dat zou betekenen dat Bijl voor het eerst in bijna een half jaar weer op televisie zou verschijnen. Maar de 67-jarige presentatrice, die half september werd getroffen door een hersenbloeding, had de opnames toen al achter de rug.

''Ze verblijft nog in het revalidatiecentrum'', laat Berend weten aan het AD. ''Er is niet veel nieuws te melden. Gestaag, maar traag is ze aan het verbeteren, zoals gewoonlijk bij deze aandoening. Haar woordenschat en geheugen zijn onaangetast, maar een van de problemen is dat ze gauw moe wordt. Maar ook dat hoort bij deze aandoening.''

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties