×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ferry Doedens terug in GTST

10.02.2016 -

Nog maar net bekomen van de schrik vanwege zijn onverwachte ontslag bij Goede Tijden, Slechte Tijden kreeg Ferry Doedens afgelopen week een opmerkelijk telefoontje van de makers van de soap. De acteur werd gevraagd terug te keren naar Meerdijk. De blonde acteur kan zijn geluk niet op en zal nog vóór de zomer weer te zien zijn als Lucas Sanders in GTST, aldus een insider die het nieuws aan Weekend bevestigde.


De afgelopen maanden hielden beide partijen de mogelijkheid van een eventuele terugkeer in de soap open. Ferry had het liefste gezien dat Endemol zijn ontslag terug had gedraaid. ’Natuurlijk hoop ik dat. Dat zou ik te gek vinden’, aldus de acteur. ’In de soapwereld kan natuurlijk alles.’ Dat aan die woorden niets gelogen is, bleek afgelopen week toen Ferry, veel eerder dan verwacht, een telefoontje kreeg van de producent met de vraag terug te keren naar Meerdijk. In het diepste geheim vonden afgelopen week de onderhandelingen plaats. En zo kan het dat Ferry Doedens nog vóór de zomer zijn rentree zal maken in Neerlands populairste soap...

Benieuwd naar het hele verhaal? Lees het hele verhaal deze week in Weekend!

Foto: Brunopress

Reacties