×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ryan Reynolds meest sexy vader

10.02.2016 -

Ryan Reynolds is door People uitgeroepen tot meest sexy vader. Dat maakte talkshowhost Jimmy Fallon in zijn uitzending bekend.


De acteur werd in december 2014 vader van zijn eerste kind, die hij kreeg met zijn vrouw Blake Lively. Het tijdschrift is groot fan van Ryan: in 2008 en 2009 kreeg hij al de titel van People's Sexiest Man Alive en hij dook ook op in de ranglijst van mooiste mensen die het blad jaarlijks maakt.

Ryan is inmiddels gewend om publiekelijk gezien te worden als vader, maar dat duurde wel even. Ze hielden de bevalling een tijdje geheim om persaandacht te vermijden. "Het was een worsteling voor ons", vertelde Blake eerder aan Allure Magazine. "We hechten namelijk veel waarde aan onze privacy en we willen niet dat onze levens door anderen worden uitgebuit."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties