×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Romy en Antje in Dance Dance Dance

Ferry Doedens vormt koppel met Inge de Bruijn

09.02.2016 -

Moeder en dochter Antje en Romy Monteiro doen mee aan het tweede seizoen van de RTL4-show Dance Dance Dance. ''Dit is een pittige uitdaging'', aldus Romy. In maart begint de hoofdrolspeelster van The Bodyguard met trainen.


Moeder en dochter Monteiro nemen het in de tv-danswedstrijd op tegen GTST-acteurs Robin Martens en Buddy Vedder. Volendammer Kees Tol doet mee met Annemarie Keizer, de vrouw van zijn goede vriend Simon Keizer.

Ferry Doedens vormt een danskoppel met voormalig olympisch zwemster Inge de Bruijn. Zanger Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany vormen het vijfde koppel.

Dance Dance Dance is in het najaar te zien op RTL4. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een goed doel. Bijna 1,9 miljoen mensen zagen vorig jaar hoe Pip Pellens en Pim Wessels de finale van de eerste editie van Dance Dance Dance wonnen. Ze wonnen 100.000 euro en schonken dat aan Villa Pardoes.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties