×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Xander als Judas

09.02.2016 -

Xander de Buisonjé speelt in The Passion, het inmiddels jaarlijks met Pasen terugkerende tv-spektakel van de EO, de rol van Judas de verrader. Gevraagd of hij niet bang is dat mensen zijn rol als Judas koppelen aan zijn breuk met presentatrice Wendy van Dijk, zegt hij dat niet erg te vinden.


"Sommigen zullen wel denken: 'Oh, lachen, komen ze uitgerekend bij die Xander uit' En dat vind ik echt niet zo erg," vertelt Xander in het AD. Volgens De Buisonjé zit in ieder mens wel een Judas. "Niet wat verraad betreft, maar dat we het bestaan van God in twijfel trekken." Xander zegt zelf moeite te hebben met het geloof, maar hij hoopt wel dat God bestaat. "Dan waakt er nog iemand over ons."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties