×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Beyoncé krijgt 10.000 rozen van Jay Z’

08.02.2016 -

Jay Z heeft zijn vrouw Beyoncé 10.000 rozen gestuurd om haar succes te wensen tijdens haar optreden in de pauze van de Super Bowl. Dat zegt een bron van Us Weekly.


De zangeres treedt zondag op tijdens de vijftigste Super Bowl, de jaarlijkse American footballfinale in het Levi's Stadium in Santa Clara. Ook Coldplay en Bruno Mars beklimmen het podium en Lady Gaga zingt het Amerikaanse volkslied.

Zaterdag zaten de Carters nog bij een wedstrijd van het basketbalteam Golden State Warriors in de Oracle Arena in Oakland. Eerder op de dag bracht Beyoncé haar nieuwe nummer Formation uit. Zondag is hun dochter Blue Ivy jarig, ze is vier jaar geworden. Blue Ivy is te zien in de videoclip van Formation.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties