×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Freek vindt zichzelf geen oude zuurpruim

07.02.2016 -

Freek de Jonge vindt het vreemd dat hij als een oude zuurpruim wordt gezien. Hij denkt dat veel mensen zuur en kritisch door elkaar halen.


In het radioprogramma De Overnachting vertelde Freek: "Mijn imago bij de massa is nu wel dat ik een oude zuurpruim ben. Dat is onterecht. Als er iemand enthousiast is, zeker op mijn leeftijd... Het is gewoon bizar."

Volgens De Jonge wordt zijn imago bepaald door kleine incidenten. Zo vergat hij in september een optreden in Amersfoort. "Dan ben ik vanaf dat moment een vergeetachtige oude man. En als ik dan in een talkshow weer iets doe, ben ik een oude zuurpruim. Dat heeft dus in wezen helemaal niets te maken met hoe ik denk of wie ik ben."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties