×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dure parkeerplek voor Lieke

06.02.2016 -

Lieke van Lexmond heeft een behoorlijk bedrag over voor een vaste parkeerplek bij haar huis in Amsterdam. De presentatrice en haar vriend zouden 80.000 euro voor een plekje voor hun auto’s betalen.


Lieke en haar vriend Bas van Veggel kochten in juli 2014 een voormalig kantoorpand voor ruim 1,6 miljoen euro. Het stel, dat in september 2014 zoon Vik verwelkomde, liet het pand volledig verbouwen. Lieke en Bas moesten kennelijk vaak zoeken naar een plek voor hun auto, wat ze in december deed besluiten een parkeerplaats te kopen.

Volgens bekendeburen.nl hebben Lieke en Bas een goede koop gedaan. Ze betaalden 80.000 euro voor een plek in een afgesloten parkeerkelder. De oorspronkelijke vraagprijs was 119.500 euro. De parkeerplaats, die ruimte biedt aan twee auto’s, ligt op loopafstand van hun woning.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Reni van Maren

Reacties