×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

The Common Linnets naar het theater

05.02.2016 -

The Common Linnets zijn vanaf 5 april te bekijken in het theater. De band met Ilse DeLange, JB Meijer, Jake Etheridge en Matthew Crosby speelt in de theaters het repertoire van de band aangevuld met een aantal covers. De tournee wordt op 28 mei afgesloten in Doetinchem.


The Common Linnets zoekt bewust het theater op vanwege de intieme sfeer. "We zijn deze band begonnen puur vanuit de liefde voor muziek, om iets te creëren dat vanuit het hart komt. In de intimiteit van het theater, waarin veel ruimte is om echt te luisteren, komt die passie nog meer tot uiting."

Op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen maakte het grote publiek voor het eerst kennis met The Common Linnets. Met Calm After The Storm bereikten ze de tweede plaats. De band won verscheidene prijzen, waaronder een Edison Award.

Reacties