×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Youp gaat weer optreden

05.02.2016 -

Youp van 't Hek gaat in april weer optreden in enkele kleine theaters. De voorstellingen in grote theaters in maart en april gaan nog niet door.


Van 't Hek (61) onderging in december een zware hartoperatie, nadat hij op het toneel een paar keer niet goed was geworden. Zijn management laat weten dat het herstel gelukkig voorspoedig gaat. Afhankelijk van zijn fysieke gesteldheid wordt in april een besluit genomen over eventuele volgende optredens. Het merendeel van de afgelaste voorstellingen is inmiddels doorgeschoven naar het volgende seizoen. De theaters nemen op korte termijn contact op met mensen die al een kaartje hadden gekocht voor die voorstellingen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties