×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wereldrecord voor Ben Stiller

05.02.2016 -

Ben Stiller heeft in Londen het wereldrecord voor langste selfiestick gevestigd. Hij deed dat tijdens de première van zijn nieuwe film Zoolander 2.


Zijn ijdele rol als model in de film kwam goed van pas om uit te pakken met een selfie: de stok die de acteur en regisseur vasthielden was 8.56 meter lang. Hoewel Stiller moeite had de wiebelende stok vast te houden, lukte het toch om een foto te maken. Een medewerker van Guinness World Records oordeelde dat de poging geslaagd was en overhandigde hem een certificaat.

Op de uiteindelijke foto is vanuit de hoogte de cast van de film te zien, inclusief Will Ferrell, Owen Wilson, Penelope Cruz, en Kristen Wiig. Het is niet de eerste ludieke actie die Stiller verzint om aandacht voor zijn film te genereren. In het weekend trok hij samen met tegenspeler Owen Wilson nog veel aandacht in Rome toen de twee poseerden in een etalage van een winkel van modehuis Valentino.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties