×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Matt LeBlanc van start bij Top Gear

04.02.2016 -

Matt LeBlanc laat zich voortaan filmen als hij achter het stuur kruipt. De acteur, vooral bekend van Friends, is toegevoegd aan het presentatieteam van Top Gear. Dat maakte de BBC, die de autoshow uitzendt, donderdag bekend.


Matt staat Chris Evans bij. Volgens Britse media krijgt Top Gear nog meer presentatoren. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt.
De BBC moest Top Gear op de schop nemen na het ontslag van Jeremy Clarkson. Hij presenteerde de autoshow jarenlang, maar kwam meermaals in opspraak. Nadat Clarkson een producer sloeg, werd hij ontslagen. Daarop stapten ook Clarksons secundanten Richard Hammond en James May op. De drie maken een autoshow voor Amazon.
Top Gear is niet helemaal nieuw voor LeBlanc. Hij was al eens te gast in de show en zette onlangs voor BBC America een paar hoogtepunten uit het programma op een rij. Het vernieuwde Top Gear keert in mei terug op de buis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Website Top Gear en BuzzE

Reacties