×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom naar Nashville voor radioshow

04.02.2016 -

Gerard Ekdom kan zijn koffers gaan pakken. De dj reist voor zijn ochtendshow op NPO Radio 2 af naar Nashville. Van 8 tot en met 12 februari maakt Gerard zijn radioshow vanuit het Amerikaanse muziekmekka.


Dat maakte BNN-VARA donderdag bekend. Gerard gaat in Nashville op zoek naar de oorsprong van de muziek. “Ik ga achter de verhalen aan van muziek waar ik altijd mee bezig ben”, legt de dj uit. “Want vanuit je studiootje in Nederland kom je een heel eind, maar wat is daar te zien? Wat is er zo muzikaal aan die plek? Wat kunnen de mensen daar vertellen? Waar is het allemaal ontstaan, groot en belangrijk geworden? Maar ook: wat kunnen we nog verwachten vanuit Nashville? Hoe ontwikkelt de muziek zich ook daar?”

Ondanks het tijdsverschil blijft Gerard de uitzendingen van Ekdom in de ochtend live maken. In de ochtendshow komen artiesten uit Nashville en omgeving spelen en is ruimte voor muzikale reportages die Gerard in de Verenigde Staten maakt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties