×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Céline Dion voelt zich ongemakkelijk op podium

04.02.2016 -

Céline Dion klom woensdagavond voor de eerste keer sinds de dood van haar man weer op het podium van het Caesars Palace in Las Vegas. De zangeres, die later deze maand haar concertreeks hervat, nam het woord tijdens een herdenkingsdienst voor René Angélil.


“Dit is mijn tweede thuis”, zei de 47-jarige zangeres volgens People met tranen in haar ogen. "Ik zou me hier uiterst comfortabel moeten voelen, maar op dit moment ben ik daar niet zo zeker van.” Céline moest op 14 januari afscheid nemen van René, die op 73-jarige leeftijd stierf aan de gevolgen van keelkanker.

De zangeres leerde René kennen toen ze twaalf jaar was. Hij stond haar als manager jarenlang bij. "Ik voel zijn liefde in deze zaal. Ik voel zijn warmte en sterkte in jullie allemaal tot uitdrukking komen. René zorgde er altijd voor dat ik omringd werd door de beste mensen die in ons geloofden en hard voor ons werkten.”

Céline bedankte iedereen nogmaals voor de steun die ze de afgelopen weken ontving. “Namens mijn familie, nogmaals bedankt voor jullie aanwezigheid hier vanavond bij dit mooie eerbetoon aan mon amour. René, ik hou zo veel van je.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties