×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Scheiding kost Hilary Duff miljoenen

03.02.2016 -

De scheiding tussen Hilary Duff en Mike Comrie is eindelijk rond. Wel moet de actrice nog welgeteld 2.408.786 dollar (zo'n 2,2 miljoen euro) naar haar ex overmaken.


Hilary en Mike gingen twee jaar geleden al uit elkaar, pas een jaar later vroeg Duff de scheiding aan. De scheiding is nu helemaal rond; volgens officiële documenten moet Hilary alleen Comrie alleen nog wel financieel compenseren. Daarna is ze van haar ex verlost: ze hoeft verder geen alimentatie te betalen en ze delen de kosten van de zorg voor hun kinderen. Dat meldt TMZ.

Wel moesten er nog wat spullen verdeeld worden. Hilary blijft deels eigenaar van de stacaravan die twee hadden in Malibu. De Bentley, Mercedes en nog enkele juwelen gaan naar Comrie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties