×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lady Gaga eert David Bowie

02.02.2016 -

Lady Gaga gaat tijdens de uitreiking van de Grammy Awards, later deze maand, een eerbetoon brengen aan de onlangs overleden David Bowie. Volgens CBS wordt het een eerbetoon aan het gehele oeuvre van het Britse popicoon. De omroep laat dat bij People weten.


"We hadden Lady Gaga al geboekt, maar toen David Bowie overleed, wisten we meteen dat we daar iets mee moesten doen. Ze stemde meteen met ons plan in en volgens mij is Lady Gaga de perfecte artiest voor zo'n eerbetoon", laat producer Ken Ehrlich weten.

Lady Gaga liet vlak na de dood van Bowie bij People al weten dat de Brit een groot voorbeeld was. "Toen ik op de Lower East Side in New York woonde, ben ik verliefd geworden op David Bowie. Het wist zijn glamour altijd perfect te gebruiken om zijn boodschap overgebracht te krijgen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties