×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paus gaat acteren

Na een boek en een album nu een film

02.02.2016 -

Paus Franciscus gaat een rol spelen in de religieuze speelfilm Beyond The Sun. De 79-jarige kerkvorst heeft al een boek en een muziekalbum op zijn naam staan.


Het Amerikaanse tijdschrift Variety meldde de deelname van de paus aan de film. Enkele dagen geleden ontkende het Vaticaan nog geruchten als zou de paus als acteur aan de slag gaan.

De rol is geen moeilijke, want Franciscus gaat zichzelf spelen. Hij had eerder te kennen gegeven graag in een film te willen spelen die de boodschap van Jezus aan kinderen overbrengt. Het wordt een familiefilm met gospelmuziek. De opnames beginnen over enkele maanden.

De opbrengst van Beyond The Sun gaat naar goede doelen in Argentinië, het geboorteland van de paus. De film wordt geproduceerd en gefinancieerd door Ambi Pictures.

Reacties