×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Heitinga stopt

02.02.2016 -

John Heitinga stopt met onmiddellijke ingang met voetballen. De oud-international wil als trainer aan de slag.


De afgelopen zomer keerde John terig naar Nederland en ging bij Ajax spelen. ‘Mijn ultieme wens was terugkeren in Amsterdam en aan het einde van het seizoen als speler voor de derde keer de kampioensschaal aan de Ajax-fans te kunnen tonen. Toch realiseerde ik me in december, dat het moment om een punt achter mijn actieve loopbaan te zetten steeds dichterbij kwam. Het afscheid is iets eerder dan gepland. Maar ik blijf Ajacied en ik kijk uit naar deze nieuwe periode in mijn leven,’ meldt hij op de website van Ajax.

Zondag wordt er, voorafgaand aan de wedstrijd Ajax-Feijenoord, afscheid genomen van John, die aan de slag wil als trainer. Mogelijk gaat dat gebeuren bij de jeugd van de Amsterdamse club.

Foto: Reni van Maren

Reacties