×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glennis Grace: 'Tante Wil wil in de belangstelling staan'

01.02.2016 -

Glennis Grace heeft met verbazing kennisgenomen van de uitspraken van haar tante Wil in De Telegraaf. Volgens de 37-jarige zangeres probeert de vrouw over haar rug aandacht te krijgen.


Wil Becht reageerde in de krant furieus op een interview dat Glennis onlangs gaf aan het blad Kek Mama. Daarin onthulde ze het contact met haar moeder Coby te hebben verbroken. "Mijn moeders handjes zaten los, die van mijn vader gelukkig niet", aldus de zangeres. "De angst die ik heb gehad voor mijn moeder - dat mag geen enkel kind overkomen."

Tante Wil sprak van 'pure leugens en een 'grof schandaal'. Zij beweert dat Glennis ernstige psychische problemen en driftbuien heeft. Een woordenwisseling tussen moeder en dochter zou vorig jaar juni zelfs zijn uitgemond in een vechtpartij. "Kun je je voorstellen? Een dochter die haar moeder afranselt? Na alles wat ze voor haar heeft gedaan?"

Geen klappen

Glennis wil niet te diep ingaan op dat incident, maar volgens haar was er alleen sprake van een flinke ruzie. "Wat er nu wordt gezegd, is absoluut niet waar", zei ze in RTL Boulevard. "Er is wat gebeurd op die dag, het is inderdaad heftig losgebarsten van beide kanten, alleen ik heb geen klappen uitgedeeld. Dat zou ik ook nooit doen, want het is mijn moeder."

"Deze tante waar het over gaat, die is daar niet eens bij geweest, die pikt haar shine nu even, omdat ze heel graag in de belangstelling wil staan", vervolgde Grace. "Dat mag, ze mag opkomen voor haar zuster, maar op zo'n manier... Mijn neefjes worden nu lastiggevallen door pers en fotografen bij school. Het wordt zo aangedikt door deze mevrouw."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties