×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Adele wil niet dat Donald Trump haar muziek gebruikt

01.02.2016 -

Adele heeft Donald Trump laten weten dat hij haar muziek niet meer mag gebruiken. De Republikeinse presidentskandidaat speelt geregeld haar hits af tijdens campagnebijeenkomsten.


Trump, een groot fan van Adele, gebruikte tot dusver onder meer de nummers Rolling in the Deep en Skyfall om zijn aanhangers in de juiste stemming te krijgen. Veel fans van de zangeres gaven op sociale media te verstaan daar niet van gediend te zijn.

Ze vroegen zich af of hun idool het wel goed vindt dat de controversiële politicus haar muziek afspeelt. Dat blijkt niet het geval. "Adele heeft geen enkele politicus toestemming gegeven om haar muziek te gebruiken", zegt een woordvoerder van de Britse superster tegen The Independent.

Adele is niet de eerste artiest die bezwaar maakt tegen de muziekkeus van Trump. Aerosmift-frontman Steven Tyler dreigde zelfs met juridische stappen nadat de presidentskandidaat de powerballad Dream On had afgespeeld tijdens publieke optredens.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties