×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Flodder uitgeroepen tot beste serie

01.02.2016 -

De tv-serie Flodder is door lezers van Veronica Magazine uitgeroepen tot de beste Nederlandse tv-serie van de afgelopen 25 jaar. Gooische Vrouwen eindigde in de verkiezing op de tweede plaats, Baantjer staat op de derde plek.


Vrouwenvleugel, Medisch Centrum West en Vrienden voor het leven staan eveneens hoog in de ranglijst, net als Westenwind, All Stars, Spijkerhoek en SamSam.

Tatjana Simic siert deze week als Kees de cover van Veronica Magazine. Tatjana: "Ik ben er niet alleen heel trots op dat we hebben gewonnen, maar ook dat ik destijds de bofkont was die uit duizenden meisjes werd uitgekozen voor de rol van Kees. Nog heel vaak spreken de meest uiteenlopende mensen mij aan over de serie. Flodder is nog steeds een grappige serie waar je een avondje om kunt lachen, gieren en brullen."

Veronica Magazine-hoofdredacteur Debby Nobel zegt: "Flodder is de meest herhaalde serie op de Nederlandse tv. Dat is natuurlijk niet voor niets. We vinden het héél erg leuk dat Tatjana mee wilde werken aan deze waanzinnige fotoshoot." Ook de castleden van Vrouwenvleugel, Vrienden voor het Leven, Westenwind en SamSam kropen voor de fotograaf van het blad nog eenmaal in hun rol van toen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties