×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Schilder zoekt talent

01.02.2016 -

Nick Schilder gaat op zoek naar zangtalent in het nieuwe programma The Next Boy/Girl Band van SBS6. De talentenjacht heeft als doel een succesvolle jongens- en meidenband voort te brengen.


SBS6 maakte maandag bekend dat Nick als taak heeft een jongensgroep samen te stellen. Hij neemt het op tegen producer, componist en tekstschrijver John Ewbank die een meidengroep vormt.

Het programma brengt twee groepen voort, die de strijd aangaan met elkaar. Onder leiding van een team professionals worden de jongens en meiden klaargestoomd en groot gemaakt. Eén band wordt ondergebracht bij platenlabel Sony Music, de andere bij 8Ball Music. De vraag is welke band het grootste succes boekt, de boyband of de girlband.

Nick en John gaan tijdens de audities anders te werk, legt een woordvoerder van de zender uit. Zo verlopen de audities 'omgekeerd'. Eerst wordt geselecteerd op de looks en de moves. In een volgende ronde beoordelen Nick en John het zangtalent van de kandidaten.

SBS6 brengt The Next Boy/Girl Band in het najaar op de buis.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties