×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maan wilde Marco mooi afscheid geven

31.01.2016 -

Maan de Steenwinkel is ontzettend blij dat ze de zesde editie van The Voice of Holland heeft gewonnen. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar coach Marco Borsato, die zijn rode stoel afstaat aan Guus Meeuwis. De zangeres gunde hem een mooi afscheid.


In Carlo's TV Café blikte Maan terug op de finale van de muzikale talentenjacht, waarin ze de drie andere overgebleven kandidaten Dave, Jennie Lena en Brace aftroefde. "Ik was zo gelukkig", zei ze. "Maar ik was ook zo blij voor Marco, want hij had zo zijn best gedaan en hij is zo'n goeie coach. Ik gunde het hem om zijn laatste jaar met zo'n knaller af te sluiten."

Wat Maan de komende tijd gaat doen, weet ze nog niet precies. Dat heeft ook te maken met de reacties op haar single Perfect World, die geproduceerd is door dj Hardwell. "Het hangt een beetje af van de respons die je krijgt", vertelde ze. "Of de single aanslaat en of mensen jou voor optredens willen boeken. Maar we hebben wel plannen inderdaad en er liggen ook nog singles klaar."

De pas achttienjarige Maan kreeg, naast de felbegeerde titel, een auto en een platencontract. Het was de vierde overwinning van een talent uit Marco's team in de vijf seizoenen dat hij coach was. Eerder won hij het programma met Iris Kroes, Julia van der Toorn en O'G3NE. De zanger besloot uit The Voice te stappen vanwege zijn overvolle agenda.

Reacties