Placeholder

Mariah Carey kan haar arm niet meer optillen

Mariah Carey is in de zevende hemel sinds ze vorige week door haar vriend James Packer ten huwelijk is gevraagd. De zangeres is in de wolken met haar peperdure verlovingsring, een enorm sieraad met een gigantische diamant van 35 karaat. Dat kan Packer makkelijk betalen, hij is miljardair.

Over de ring maakt Mariah graag een grapje: "Hij is zo zwaar, ik kan mijn arm niet optillen." De diva zit lekker in haar vel. "Ik voel me top, beter dan ooit eerder." Aan E! Online vertelde ze over de voorgenomen trouwerij.

Het aanzoek was 'heel romantisch. James is een bijzondere man en hij lijkt elke dag romantischer te worden'. Packer vroeg zijn vriendin in New York ten huwelijk na een relatie van bijna een jaar. Ze willen binnenkort al trouwen, en gaan daarbij voor een intieme plechtigheid. Zowel James als Mariah is al eerder getrouwd geweest.

Wat Mariah zo aanspreekt aan James? "Hij staat altijd klaar voor andere mensen. Dat is iets wat ik weinig zie in mensen, alleen bij mezelf. Mijn vrienden komen ook altijd naar me toe als ik ze ergens mee kan helpen."