×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Maan wint Voice Of Holland

30.01.2016 -

De pas achttienjarige Maan is vrijdagavond door de kijkers gekozen tot winnares van de zesde editie van The Voice of Holland. Zij moest het opnemen tegen rocker Dave, de ervaren zangeres Jennie Lena en ballad-zanger Brace. De winnares krijgt, naast de felbegeerde titel, een auto en een platencontract.


De finale van de muzikale talentenjacht vond plaats na zestien wekelijkse uitzendingen. In de laatste aflevering van het succesvolle RTL4-programma zongen de vier overgebleven talenten hun eigen nieuwe single en zongen ze een duet met een Nederlandse artiest. Waylon, Douwe Bob, Jan Smit en Marco Borsato (de coach van Maan) beklommen hiervoor het podium.

Verder zongen de finalisten solo nog een nummer en waren er optredens van de Amerikaanse singer-songwriter Mike Posner en de Engelse zangeres Fleur East.

De zangers werden begeleid door de coaches Anouk, Marco Borsato, Ali B en Sanne Hans. The Voice, met blinde audities waarbij de coaches hun stoel omdraaien als ze enthousiast zijn over een lied, was voor het eerst in 2010 in Nederland te zien. De inschrijving voor het zevende seizoen is al geopend.

The Voice wordt geproduceerd door mediabedrijf Talpa, dat met het tv-programma ook in het buitenland succesvol is. Er zijn al 65 lokale versies gemaakt, die uitgezonden zijn in 180 landen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties