×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Slecht nieuws voor Hans Breukhoven

Kanker is uitgezaaid naar lever

29.01.2016 -

Hans Breukhoven heeft volgens een vriend en voormalig zakenpartner slecht nieuws gekregen. Zijn alvleesklierkanker is uitgezaaid naar zijn lever.


De diagnose alvleesklierkanker werd in oktober van 2014 gesteld. "Nu blijkt toch, hij wordt nu een jaar en vier maanden behandeld, dat er toch een kleine uitzaaiing is naar de lever", vertelt Hans’ vriend Juan da Silva aan Shownieuws. "Dat hadden ze eerder niet gezien. En daar krijgt hij weer een andere kuur voor."

Breukhoven blijft positief en strijdlustig, laat Da Silva weten. "Hij heeft hele goede artsen. Hij gaat vol goede moed de behandeling in. Zijn letterlijke woorden zijn: 'Ik ga winnen.' Daar is hij van overtuigd en ik ook."

Volgens Da Silva krijgt Breukhoven veel steun van de mensen om hem heen. "Hij heeft een hele leuke vriendin, en die woont vlakbij hem in de buurt. Hij verveelt zich niet. Hij heeft een hoop vrienden in Londen. Zijn kinderen komen ook regelmatig over. En ik ga regelmatig naar hem toe."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties