×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dré Hazes bedankt manager en vriendin Monique

29.01.2016 -

André Hazes jr. is nog altijd dol op zijn zestien jaar oudere vriendin Monique. De 21-jarige zanger bedankt haar uitgebreid op Instagram.


''Ik wil je even hardop bedanken. Bedanken dat je in mijn leven bent gekomen als mijn liefde! Maar ook zeker bedanken voor de manier waarop je je inzet voor mij'', aldus Dré, die vervolgens beschrijft hoe ze samen een bedrijf hebben opgericht. ''Wat inhoudt dat we 24/7 samen zijn, iets wat ons uit elkaar had kunnen drijven, maar ons juist nog dichter bij elkaar heeft gebracht.''

De zoon van André Hazes noemt Monique de beste manager die hij zich kan wensen. ''Je geeft je met hart en ziel. Je bent niet alleen een goud wijf, maar ook een gouden partner.''

Dré heeft al een tijdje geen contact meer met zijn moeder Rachel en zijn zus Roxeanne. Monique zou het probleem zijn. De twee dames zouden moeite hebben met het grote leeftijdsverschil tussen de geliefden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram André Hazes Jr

Reacties