×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes: ‘Niemand merkt iets van ruzie met zus’

28.01.2016 -

Hoewel André Hazes jr. en zijn zus Roxeanne al een tijdje geen contact hebben met elkaar vanwege een ruzie, staat dat het nieuwe seizoen van Holland zingt Hazes niet in de weg. De zanger kan al een tijdje niet meer door een deur met zijn zus en hun moeder Rachel.


André's vriendin Monique zou het probleem zijn. Zij is zestien jaar ouder dan haar vriend en daar hebben Rachel en Roxeanne naar verluidt moeite mee.

Broer en zus werken allebei mee aan de nieuwe editie van de show, waarbij bekende Nederlandse artiesten hits zingen van de overleden volkszanger. Eerder traden broer en zus samen op, maar dat gaat niet meer gebeuren tijdens de komende shows. Maar bezoekers hoeven zich volgens André geen zorgen te maken over de ruzie: "We zijn er om de mensen een leuke avond te bezorgen. Als er achter de schermen wat aan de hand is, zullen de mensen dat niet merken." Dat vertelde de 22-jarige zanger aan RTL Boulevard.

Roxeanne laat weten dat haar broer en zij zakelijk en privé goed gescheiden kunnen houden: "Daar zijn we professioneel genoeg voor."

André en Monique

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties