×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato verzet vakantie

28.01.2016 -

Marco Borsato staat dit jaar voor het eerst op het podium van Strandfestival Zand. Jeroen van Koningsbrugge, die het festival in Almere presenteert met Lieke van Lexmond, wist Borsato te overtuigen. “Hij moest z’n vakantieplannen wel wat aanpassen, maar dat is het zeker waard.”


“Ik heb Marco tijdens de Symphonica in Rosso-reeks in de Ziggo Dome uitgelegd hoe leuk dit festival is”, zegt Jeroen. En dat werkte, Marco kijkt al uit naar zijn optreden op 27 augustus. “Zand, zee, zon en zin in zingen! Alles wat deze zomer de moeite waard maakt, wordt daar verenigd. Ik heb er ongelofelijk veel zin in.”

Naast Borsato maakt ook Typhoon zijn debuut op het festival. Guus Meeuwis is ook weer van de partij, hij miste slechts twee van de negen edities. De organisatie van het festival maakt in een later stadium nog meer namen bekend.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties