×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Daan Schuurmans is betere acteur door kinderen

28.01.2016 -

Daan Schuurmans denkt dat hij een betere acteur is geworden door de komst van zijn kinderen. “Je plaatst alles in een ander perspectief”.


Dat legde Daan donderdag uit in Koffietijd. Het vaderschap zorgde voor de grootste verandering in Daans leven. “Het zorgt voor verdieping en een verheerlijking van het bestaan.” Voor de komst van dochter Sophia (drie) en de tweeling Kees en Boris (bijna vier maanden) was Daan soms ‘te monomaan’ bezig met het acteren. “Het is belangrijk ook dat in perspectief te zien.”

Nu hij zelf vader is, begrijpt Daan zijn eigen vader beter. “Het grappige is dat je je vader tegenkomt in het vaderschap, je snapt ineens hoe het zit.” Zo begrijpt de acteur nu beter dat zijn vader anders omging met Daans zus. “Je kijkt toch op een andere manier naar jongens dan naar meisjes. Even diep en liefdevol, maar het heeft een andere dynamiek.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties